Ховърборд Мнения

Вижте какво са казали наши гарантирани потребители и други опитни ховърбордисти по въпроса с ховърбордите и тяхното ползване
ВНИМАНИЕ: някой фалшиви/стари модели могат да се замозапалят. Ние гарантираме че нашите модели са защитени от самозапалване!
RoHS сертификат за безопастност на електрически ховърборд

Ховърборд мнение

 

 

Предлаганите от нас ховърбордове са съвместими с всички модерни изисквания за безопастност, като са снабдени с датчици регулиращи натоварването, с цел предотвратяване претоварването на батерията или моторите

 

Всички модели,предлагани в сайта, са предварително тествани за правилна работа

Ние (Ховърборд.com) сме смятаме че:

– Не всички ховърборди са еднакви.

Може и да не знаете, но някои евтини, стари  модели от 2015г при прегряване могат да дефектират и да се самоподпалят.Така те стават ОПАСНИ за децата и домовете ни. Има  документирани няколко такива инцидента в САЩ, след които държавата официално забранява продаването на ховърбордове без сертификат за безопастност (ROHS).

-Ето защо:

Ние не продаваме дефектни устройства!

 

При получаване на покупката, изискваме от нашите купувачи да проверят  ховърборда/електрическия скутер за неизправности.

Вижте какво е мнението на опитни ховърбордисти както и техните родители по въпрос на удоволствието и опасностите свързани с карането на ховърборд в България

Ховърборд – играчка или модерно превозно средство?

Електрическите скутери са много био екологично-чиста иновация в личните превозни средства. Те могат да изминат значително разстояние като се задвижват с батерий заредени от нормален електрически ток – 220 волта. Средния капацитет на батерията е 200W с която може да измине до 15-20 км на едно зареждане. Това ще рече че при оптимален разход от 1 киловат електричество ще може да изминете 100км което прави средно 24 стотинки разход за 100км. Този супер-евтин начин за транспорт вече е станал част от живота на много млади хора особенно тези който не носят много багаж със себе си докато ходят и се връщат от училище/работа и други места с електрическият си скутер.

Ховърбордът е предназначен главно за млади хора и деца тъй като изисква бързи реакции. Електрическите скутери са по-лесни за употреба и поради това се препоръчват за по големи потребители.

Модерен уред за лично транспортиране
Ховърборд те прави по як!

Идеята да си по-напреднал от другите

Ховърбордовете са едно найстина ново преживяване не само заради самия уред но и с начина по който другите хора се обръщат към потребителите им. Тъй като те все още не са много популярни може без да искате да ви направи център на вниманието и съвсем случайни хора да искат да се снимат с вас. Това ви прави една малка звезда и ако се научите да правите някой друг трик с ховърборда си ще може да съберете цяла тълпа случайни минувачи.

Много интересно ползване на ховърборд отразено в Youtube от някой наблюдателни младежи е че с хоръборд може много лесно да си свалите някое гадже. Да може да ви звучи странно, но при самия шок че някой кражи около обекта без да се движи е толкова впечатляващ че в повечето случай обекта на вашето внимание е много лесно склонен да се запознае с вас.

Движение, Натоварване и Ховърборд?

Повечето хора които не са се качвали на ховърборд ще кажат че това е поредния начин да карате децата да мързелуват и да не се движат, но реално това не е така. За да може успешно да контролирате ховърборд се изисква постоянно да сте леко приклекнали което е доста изморяващо особенно ако сте неопитен и не заставате в правилна стойка. Само напреднали ховърбордисти могат да се отпуснат и да се движат по мързеливо от това да ходят пеша.

Да се има в предвид че електрическите скутери се оправляват много по лесно от ховърборд и там спестяването на енергия е главната цел. Точно поради тези причини ги препоръчваме за по големи потребители.

Ховърбордите са голям хит в цял свят

„Според нас, ползите от ховърборд са повече от липсващите негативи затова го препоръчваме за всички деца.“ – Ховърборд.COM

Ховърборд се ползва от много известни личности. Стани и ти част от нас!

Ховърборда е много удобно превозно средство за малки и доста по големи деца. Кефът е страхотен като се наредим 3-ма с ховърбордове всички ни гледат и снимат. Малко е неудобно отначало но се свиква. Всеки те гледа и се чуди а тайно му се иска и той да го има. Жената и Детето се справят отлични но и аз не се предавам. Поздрави за добрия продукт.

Петър Петров

Семеен, Сем Петрови и Сие

Купихме на дъщерята ховъборд след 2 месеца мрънкане и обещания. За момента нямаме инциденти но я задължавам да кара само с каската понеже ме е страх да не се нарани. Малко го е надраскала но работи добре. Благодаря за ховъборда работи много добре.

Петя

Споделете вашето мнение с нас и ние ще го споделим със света

12 + 9 =

Споделете вашето мнение с нас

Pin It on Pinterest

Share This